top of page

Tren dine karrieremuskler!

Det er bare å innse det: vi skal jobbe til vi blir ganske så gamle - bruk yrkeslivet ditt på oppgaver og roller som passer godt til deg og det du er god på.
"Hva jobber du med?" er et av verdens mest stilte spørsmål.

Hva gjør du for å sørge for at du kan være stolt av  svaret du gir ?

kaffe hjerter

Karrierecoaching

Vil du å skape en realistisk plan for karrieren din? Få hjelp med å identifisere dine styrker og interesser, og utvikle en strategi for å nå dine karrieremål. Med egen karriereplan kan du fokusere på de rette mulighetene for deg og holde motivasjonen oppe på veien.

Spiraltrapper

Karriereendring

Karriereendring kan være både spennende og skremmende. Få støtte i prosessen ved å identifisere karrieremuligheter som passer til dine deg og det du kan for å finne ny mening i din arbeidshverdag.   

Forretningsgrafer

Business coach

Vurderer du å starte noe selv eller er du i gang allerede? Få hjelp til å realisere forretningsidéen din og utvikle en konseptplan for å komme i gang. Kanskje trenger du en forretningsplan, logo, markedsføringsstrategi eller hjelp til å bygge et nettverk av kontakter og ressurser som kan støtte deg på veien?

Jente tar notat ved siden av en bærbar datamaskin

CV, LinkedIN og søknad

En relevant CV, LinkedIN-profil og søknader kan være nøkkelen til å få jobben du jakter på. Få hjelp til å skape CV og søknad som fremhever dine ferdigheter og erfaringer. God CV og søknad vil øke sjansen din for å bli invitert til intervju og komme et steg nærmere drømmejobben.​

Synkroniser

Lederskapsutvikling

Trenger du å utvikle dine lederegenskaper? Dette er en kontinuerlig prosess. Enten du er ny i lederrollen eller har vært leder lenge, er det klokt å investere i din personlige og faglige utvikling som leder, slik at du kan gjøre lederjobben din enda bedre.

Stabler av mynter

Lønnsforhandling

Er du nervøs for å gå inn i en lønnsforhandling og usikker på argumentene dine og hva du skal si for å få det du fortjener? Kanskje har du følt deg undervurdert eller underbetalt på jobben din, men føler deg usikker på hvordan du skal ta opp dette med arbeidsgiveren din. Få hjelp til forberedelsene. 

Jobbintervju

Intervjuforberedelser

Er du nervøs for intervjuet? Få verdifulle tips og råd om hvordan du kan presentere deg selv og det du kan på en overbevisende og profesjonell måte. Med gode forberedelser vil du føle deg tryggere og mer selvsikker under intervjuet og øke sjansene dine for å få jobben.​

Balanse

Livs- og karrierebalanse

Er du stresset i arbeidshverdagen din? Få hjelp til å finne en balanse mellom arbeid og privativ som fungerer for deg slik at du kan håndtere stress bedre og unngå å bli utbrent. Å få hjelp til å finne denne balansen kan være avgjørende for å bevare helsen og trivselen på arbeidsplassen.

Jobmatch logo.png

Personlighetstest

JobMatch Talent vil gi deg en dypere forståelse av dine arbeidsrelaterte egenskaper og styrker. Testen er utviklet for å hjelpe deg med å identifisere og utforske dine ferdigheter og personlighetstrekk, og gi deg verdifulle innsikter som kan hjelpe deg med å ta de rette karrierevalgene og utvikle deg videre i arbeidslivet. DNV-sertifisert

Partnere

Videocation logo.png
Jobmatch logo.png
CV-Partner3.png

Ring

480 22 586

E-post
 

bottom of page